Varför börja med sig själv när man kan rädda världen ?

publicerat i plinn;
Kan va något som jag desperat strävar efter, att det är lättare att hjälpa andra. Lättare och bättre i längden om jag hjälper andra. 
- ville bara höra dig säga att allt blir bra ..
- Allt blir bra jag lovar. 
jag finns ett telefonsamtal bort på nätterna när livet håller på att rasa och jag håller i när det rasat. Jag hjälper dig bygga upp livet igen när det rasat för dig, och ger dig mitt eget lim och tejp, det jag borde använt för att pusslat ihop och lagat mig själv. Jag ger dig all min kärlek för att jag kan, för att ingen annan gör det. 

Är kanske rädd att det tar för lång tid att laga mig själv att det tillslut inte finns tid kvar till att hjälpa världen. 
Vill inte ligga inför döden och använt mitt ,till mig själv, vill att det jag har ska den som inte har, ha också! 
Många rötägg blir det och ledsen blir man när man gett bort lite av tejpen till någon som pissar på en, men en vacker dag vaknar rötägget upp och är glad för det man gjorde och tacksam. Förmodligen lärde jag mig något av rötägget, så blir en bitter win-win 

Självklart ramlar man på vägen och vill ge upp och springa tillbaka och ta tillbaka allt lim ,alla plåster och tejpbitar och bara skrika -HÅLLIMIGNÄRJAGRAMLARFÖRHELVETE
Man skriker det högt i huvudet och plåstrar om sig själv. 
Tar inte all tejp och plåster slut ? Nej , det är som ett tv spel, så fort du hjälpt någon, tagit någon i hand, älskat någon kommer det upp en liten ruta i hörnet med extra av allt. 

Många är vi som vill hjälpa världen.. 
Många är dom som räddar sig själva.. 

Vissa människor tillhör inte min värld längre, en gång är ingen gång men två gånger är en gång för mycket. 


Jag älskar dig ✋