Tal av fröken svår - 2013

publicerat i Allmänt;
förken svår talar ut om året 2013
 
Med mina gäster i köket och med mina fin öl i kylen, avlägsnade jag lite grann för att skriva ett sista tal 2013.
 
Janurai började med 30 års fest för min älskade vän och vidare fram i april så bröt helvete löst, som tills idag har hållt på tills, ja idag. En diagnos som ingen ser, men som sakta men säkert få mig att inse att jag kommer bli bra, är inte sjuk är bara lite trasig. kroppen kunde ta det längre och tacka gud för att jag går igenom detta nu och inte skjuter på det tills ja blir 40-50 år.
Av detta kommer jag bli stark och har redan lärt mig att jag aldrig mer tänker dömma någon.
Mina planer att vara färdig inredningsarkitekt har gått i krasch men kan inte riktigt göra något åt saken och kommer inte sätta upp ett till må¨l som skapar stress. Tar det som det kommer hur klyshit det en låter.
För att nämna lite
Jag har varit i Hjo med goda vänner, fantastisk liten stad.
Har sett Lars winnerbäck med mitt hjärta L och är så glad att äntligen få se han live. Lycka till den som gav mig Fröken Svår och Fru Hjärter dam. Han har satt ord på hela mig och mitt mående hela året. tack Lars Winnerbäck.
Jag fick äran att vara KYDs höger hand på Åland, fantastiska Havsvidden gav mig ett lugn som inget annat. Tacka Åsa till skyarna för det.
 
Har fått tillbaka en vän, en vän som alltid kommer finnas i mitt hjärta på gott och ont, har varit en bra kompis även fast min egen mark ramla under mina fötter. har minjoner saker att säga om dig men du vet redan.
Tackar för marc Jacobs Oh Lola, även om det var ett Tack eller om det var en gåva som ingen längre skulle få.
 
Tackar även för dom som hållt mig i handen detta år, dom som lyssnat på mig och er som Sagt - Nu räcker det.
Vill nog också tacka er som inte brytt er ni som inte trott att ni kan göra något. Vissa av er har jag sagt det till för att jag bryr mig och andra har jag inte hört av mig till för att ja orkar inte de.
har lärt mig att vara ärlig på det som är viktigt för att jag vill från och med mitten på detta år att mina nära och kära som jag valt ska vara så nära vi kan, att vi kan älska varandra även fast vi inte tycker lika och inte håller med varann, jag menar varför älskar vi varandra annars?
 
Min älskade sambo och hundar har tagit det tunga lasset och levt i total förrvirring precis som jag,
utan att kunna göra något, har dom gjort sitt utan att veta om det. Kärlek
 
Vem skulle jag varit utan er alla ?
 
Något som värmt mitt hjärta mest i år, är alla hemlösa och fattig jag hjälpt, att jag kunde göra så mycket tillsammans med min vapedragare och min bästaste vän är helt otroligt. den bästa saken jag någonsin gjort och dom ska veta att dom ger mig mer en va jag ger dom.
Alla förtjänare en andra chans och framförallt hjälp.
all min kärlek till er.
 
Den senaste tiden har mitt otroligt stora intresse för inredning kommit tillbaka och jag känner mig sakta men säkert som mig själv. Stort plus i kanten.
 
Årets fail
 
Årets besvikelse, Jul med ernst var en besvikelse, han kanske inte har tillräcklig med ideer eller så var han bara lost in space. Och Sommar med ernst är kul att se men vem har råd med ett orangeri, även om det är detaljerna som man kan fånga upp men måga av sakerna är svindyra och vi svensson svensson har inte råd med stolar för 12000 tex ..
Största failen i år, SVT har Petra Mede på svt på julafton?
vem fan bestämde de och behöver inte ens säga hur arg jag är.. nej jag är besviken! SKÄMS SVT!
ett fail till som egentligen inte bara varit i år men som jag måste säga en gång förmycket, sjukvården.. den håller inte i alla lägen.
 

Ja just ja, tatuerat In Fröken Svår på armen och inväntar min tid i mars för att sätta Hjärter dam på hela underarmen. En symbol som står för ett helvetes år, och jag kommer se den och komma ihåg känslan som kommer få mig att stanna kvar med fötterna på jorden och att jag slutat dömma folk och att jag faktist mått sämre.
 
år 2014
 
Jag har inga förväntningar, för vill måla nästa år på en blank duk och resumera det sista dagen på året.
Har ett brev som väntar på mig, skrev det till mig själv för ( nä'r jag öppnar det 5 år sen)
jag kommer även berätta för folk hur mycket dom betyder för mig. ärligheten kommer nästa år heta i min kinesiska ( plinn)  kalender istället för va dom nu har för djur nästa år.
 
Antar att ni inte är så många som läser detta edtersom detta är en dum tid att skriva på för vem har inte fullt upp idag? själv ahr jag satt mina slavkompisar i arbete och jag har endast föröskt sota mina ögon och måla naglarna.. ja gick som det gick men har släkt ner och tänt ljus för att folk ska tro att jag är en jävel på de.. Haha
 
vill önska er, alla som finns även ni som inte läser detta ett gott nytt år.
 
Älska varandra och tänk på alla djur ikväll. Skotträdda hundar är inte kul att ha.
Hjälp en hemlös en fattig en behövande.
och åter igen älska dom som du har och förösk att släppa taget om dom du en gång älskade för att dom älskar inte dig tillbaka.
 
 
 
 
Lilla huset blev klart och är så stolt.
 
 
 
 
Har även fått hem mitt lilla hjärta, Vera !
 
 
Mange Hellberg och jag tog ett litet snickelisnack i norrköping sen lämnade han mig. Men jag är över han nu ;)
 
Havsvidden på Åland
 
 
Hur glad blev man inte när man får se repotaget i tidningen
 
 
Älskade Lasse <3
 
 
 
Har även fått en noja på Dumma mig filmerna !
när det ringer så är det introt från filmen och sms signalen är en minions skratt !
 
 
Linn Plinn - Fröken svår - Fru hjärter Dam
in progress
 
Önskar er igen gott nytt år och vi ses nästa år.
 
<3